/
Ποδήλατο γυμναστικής BFK EASY SLIM MULTIFIT

Κωδικός:04-432-110

Ποδήλατο γυμναστικής BFK EASY SLIM MULTIFIT

245,00
219,00
Ποσότητα:

Το νέο ποδήλατο γυμναστικής EVERFIT BFK Easy Slim Multifit είναι ένα καινοτόμο προϊόν, σχεδιασμένο για να προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις με το λιγότερο δυνατό χώρο.

Το ποδήλατο γυμναστικής διαθέτει σφόνδυλο βάρους 6 Kg για να απολαμβάνετε μια πολύ ομαλή και αθόρυβη οδήγηση. Η αντίσταση είναι μαγνητική, μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα με τον διακόπτη που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι σε 8 διαφορετικά επίπεδα αντίστασης.

Η δομή του ποδηλάτου γυμναστικής έχει βάρος 17,8 Kg και μπορεί να υποστηρίξει ένα χρήστη με συνιστώμενο βάρος 100 Kg. Η σέλα του ποδηλάτου γυμναστικής BFK Easy Slim Multifit New είναι ρυθμιζόμενη με το ύψος όπως και η γωνία του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενη σε 7 επίπεδα.

Στην κονσόλα είναι ενσωματωμένη μια μεγάλη οθόνη LCD για συνεχή παρακολούθηση των ενδείξεων άσκησης σχετικά με το χρόνο, την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες και τον καρδιακό ρυθμό, ο οποίος ανιχνεύεται από τους κατάλληλους αισθητήρες παλάμης που βρίσκονται στο τιμόνι.

Μόλις τελειώσετε την προπόνηση είναι δυνατόν να διπλώσετε το ποδήλατο γυμναστικής με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται σε μεγάλο βαθμό ο χώρος που καταλαμβάνει και να το μετακινήσετε χάρη στους πρακτικούς τροχούς.

Περισσότερες Πληροφορίες