/
Ελλειπτικό Μηχάνημα ERX 70

Κωδικός:04-432-120

Ελλειπτικό Μηχάνημα ERX 70

420,00
379,00
Ποσότητα:

Το ελλειπτικό μηχάνημα ERX 70 της Toorx είναι ένα προϊόν με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και μοντέρνο σχεδιασμό που είναι κατάλληλο για μεσαίας έντασης άσκηση. Ο τροχός του ελλειπτικού μηχανήματος ζυγίζει περίπου 10 κιλά, με μετάδοση κίνησης με ιμάντα, και επιτρέπει μια πολύ ομαλή και αθόρυβη προπόνηση.

Η αντίσταση είναι μαγνητική και μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα σε 8 διαφορετικά επίπεδα άσκησης, μέσω ενός κουμπιού που είναι τοποθετημένο κάτω από την κονσόλα. τα πεντάλ μπορουν να ρυθμιστούν σε 3 επίπεδα για μεγαλύτερη άνεση κατά την άσκηση. Η κονσόλα διαθέτει οθόνη LCD, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα δεδομένα της προπόνησης όπως: το χρόνο, την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες και τον καρδιακό παλμό, όπως ανιχνεύεται από τους κατάλληλους αισθητήρες καρδιακού παλμού.

Η δομή του ελλειπτικού μηχανήματος ERX 70 είναι πολύ στιβαρή και η συνιστώμενη υποστήριξη χρήστη έιναι τα 120 Kg. Μόλις τελειώσετε την προπόνησή σας, οι τροχοί μεταφοράς που διαθέτει στη βάση του το ελλειπτικό μηχάνημα, θα σας βοηθήσουν να το μετακινήσετε.

Περισσότερες Πληροφορίες