/
Διάδρομος Γυμναστικής TRX Tourer Toorx

Κωδικός:04-432-143

Διάδρομος Γυμναστικής TRX Tourer Toorx

1.500,00
1.359,00
Ποσότητα:

Ο διάδρομος τρεξίματος TRX Tourer είναι η απόλυτη καινοτομία της Toorx, και ένα από τα κορυφαία της μοντέλα για άσκηση στο σπίτι, με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, άψογο σχεδιασμό με κάθε λεπτομέρεια, πανίσχυρο κινητήρα που τον κάνει κατάλληλο για προπονήσεις υψηλής έντασης. Διαθέτει ισχυρό κινητήρα 3 hp, με μέγιστο 5 hp, που μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα των 20 km / h. Είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρική κλίση 15 επιπέδων από ένα ελάχιστο 0% έως 12%.

Πολύ μεγάλη επιφάνεια κύλισης, 53 x 148 εκατοστά, με σύστημα απορρόφησης κραδασμών Air Cushions με 12 ελαστομερή, που είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ο διάδρομος τρεξίματος TRX Tourer είναι εξοπλισμένος με μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τα δεδομένα της προπόνησής σας όσον αφορά το χρόνου, την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες, το τρέχον πρόγραμμα και τον καρδιακό ρυθμό.

Η δομή του διαδρόμου είναι πολύ ισχυρή, έχει βάρος 90 κιλά και μπορεί να υποστηρίξει χρήστη βάρους έως 130 Kg.

Μόλις τελειώσετε την προπόνησή σας μπορείτε να κλείσετε το διάδρομο και να τον μετακινήσετε, χάρη στους τροχούς που είναι τοποθετημένοι στη βάση.

Διαθέτει το κατάλληλο λογισμικό για σύνδεση με το TRX Route Key. To TRX Route Key ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Περισσότερες Πληροφορίες