/
Ελλειπτικό Όργανο ERX 700 Chrono

Κωδικός:04-432-136

Ελλειπτικό Όργανο ERX 700 Chrono

1.400,00
1.259,00
Ποσότητα:

Χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου, εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής και τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ολοκαίνουριας σειράς οργάνων γυμναστικής Chrono της Toorx.

Το ελλειπτικό όργανο ERX 700 είναι εξοπλισμένο με μπροστινό τροχό βάρους 18 kg και ηλεκτρομαγνητική αντίσταση, που ρυθμίζεται από την κονσόλας σε 32 διαφορετικά επίπεδα.

Αυτό το μοντέλο ξεχωρίζει για τη μεγάλη, φωτιζόμενη, πολύχρωμη οθόνη LCD με ενσωματωμένη βάση στήριξης για smartphones και tablets.

Σαν μοντέλο APP Ready, στο ελλειπτικό όργανο ERX 700 δεν θα μπορούσε να λείπει το έξυπνο ολοκληρωμένο σύστημα Bluetooth που σας επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση κατά την άσκηση μέσω της διασύνδεσής του με εφαρμογές App. Περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή iConsole + App με χάρτες, διαδρομές, ρυθμίσεις προπόνησης και δεδομένα. Είναι συμβατό με την εφαρμογή Kinomap Fitness App (δεν περιλαμβάνεται συνδρομή).

Μόλις τελειώσετε την προπόνησή σας, μπορείτε να κλείσετε και να μετακινήσετε το ελλειπτικό μέσω των κατάλληλων τροχών στη βάση.

Περισσότερες Πληροφορίες