/
Διάδρομος Τρεξίματος TRX ENDURANCE

Κωδικός:04-432-037

Διάδρομος Τρεξίματος TRX ENDURANCE

1.890,00
1.699,00
Ποσότητα:

Ο διάδρομος γυμναστικής TRX-ENDURANCE της Toorx μπορεί να υπερηφανεύεται για την πολύ υψηλή του απόδοση που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες προπόνησης, χάρη στον ισχυρό κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος που διαθέτει.

Ο κινητήρας έχει μέγιστη ισχύ 5 HP και μπορεί να φτάσει μέχρι ταχύτητα 20 km / h, ξεκινώντας από 0,8 km / h, με αυξήσεις ταχύτητας της τάξης των 0,1 km / h. Ο διάδρομος έχει μεγάλη επιφάνεια κύλισης και διαθέτει ηλεκτρική ρύθμιση της κλίσης σε 15 επίπεδα μέχρι ένα ανώτατο όριο 12%.

Η κονσόλα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη LCD οπίσθιου φωτισμού με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς το χρόνο, την απόσταση, την ταχύτητα, τις θερμίδες, το τρέχον πρόγραμμα και τους παλμούς της καρδιάς, που ανιχνεύονται από αισθητήρες στις χειρολαβές. Η κονσόλα διαθέτει επίσης δύο ηχεία βάση για smartphone / tablet.

Ο διάδρομος γυμναστικής TRX-ENDURANCE διαθέτει πολύ στιβαρή δομή, έχει βάρος περίπου 96 κιλά και μπορεί να υποστηρίξει χρήστες συνιστώμενου βάρους 140 κιλά. Μόλις ολοκληρωθεί η εξάσκηση μπορεί να κλείσει για εξοικονόμηση χώρου και να μετακινηθεί πολύ εύκολα, χάρη στις πρακτικές ρόδες της βάσης.

Διαθέτει το κατάλληλο λογισμικό για σύνδεση με το TRX Route Key. To TRX Route Key ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Περισσότερες Πληροφορίες