//

Πληροφορίες

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την πολιτική παραγγελιών και αποστολών καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Κάθε παραγγελία η οποία υποβάλετε ελέγχετε για την ορθότητα της και παραμένει ανενεργή έως και την καταβολή της προκαταβολής του ποσού της παραγγελίας ή καταβολής ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας.

Το κόστος τον μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Τρόποι Αποστολής (Εντός Ελλάδος)

  • Μεταφορά με Courier.
  • Μεταφορά με Μεταφορική της αρεσκείας σας.
  • Μεταφορά με συνεργαζόμενη μεταφορική.
(*) Για μεγάλες και εύθραυστες κατασκευές το κόστος ορίζετε κατόπιν συνεννόησης.

Για μεταφορές με μεταφορική εταιρεία το κόστος της παραγγελίας θα πρέπει να καταβάλετε προκαταβολικά σε κάποιο από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πολιτική επιστροφής παραγγελίας – προκαταβολής

Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:

1) Από δικό μας λάθος.
2) Μετά από την παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος.

Εάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας και εντός 15 ημερών θελήσετε την επιστροφή των προϊόντων σας, θα πρέπει να σταλούν:

Σε ασφαλές πακέτο με μεταφορική εταιρία ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν είναι δυνατόν να γίνει η απαιτούμενη πίστωση.

Η χρέωση των εξόδων επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία, αρκεί ο πελάτης να επιλέξει τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Σε περίπτωση παραλαβής λάθος προϊόντων ή ζημιάς τους κατά την αποστολή, παρακαλώ ενημερώστε μας στην διεύθυνση info@kourosfitness.gr δηλώνοντας ως θέμα του e-mail σας "Λάθος Προϊόν", "Κατεστραμμένο Προϊόν" και τα στοιχεία της παραγγελίας σας (Ονοματεπώνυμο, e-mail παραγγελίας), καθώς και τον τραπεζικό σας λογαριασμό στον οποίο θέλετε να πιστωθεί το ποσό που έχετε προκαταβάλει.

Μετά και την επιστροφή του προϊόντος σας πιστώνεται το ποσό της προκαταβολής στον τραπεζικό σας λογαριασμό.